Over Bio Enerco

Bij het onderhouden van onze bossen, natuur, landschap en stedelijk groen komt een grote hoeveelheid hout vrij dat ongeschikt is om producten van de maken. Dit resthout bestaat uit takken, toppen van bomen, kromme stamstukken of beschadigd hout. Wij verwerken dit restmateriaal tot een nuttige grondstof in de vorm van biomassa. Biomassa wordt als brandstof gebruikt voor de opwekking van duurzame energie. Het kan ook als grondstof dienen voor innovatieve bio-based producten.

Joint venture

Bio Enerco BV is sinds 1999 leverancier van biomassa. We werken als partner van projectontwikkelaars en exploitanten van installaties waarmee duurzame energie wordt opgewekt. Bio Enerco BV is een joint venture van vier bedrijven: BioGrondstoffen BV (Staatsbosbeheer), Van Werven Biomassa BV, BKgroen en Van den Broek BV.

Waarom samenwerken?

Bio Enerco BV is een betrouwbare partner die u garanties biedt voor de lange termijn. Wij borgen leveringszekerheid op de korte termijn en beschikbaarheid op de lange termijn tegen stabiele prijscondities.

Certificeringen

  • NTA8080 Better Biomass (certificaatnummer 2247494)
Cookie-instellingen